KOMMENTARER

Corona-krisen:

Derfor er det provoserende

Corona-krisen byr på helt egne utfordringer for de som lever av vår oppmerksomhet. Men noen av stjernene takler det bedre enn andre.

BOM: Da Madonna satt i badekaret og snakket om hvordan Corona-krisen jevnet ut forskjeller, falt det ikke i god jord. Foto: Shutterstock / ITV / Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Hva gjør den som lever av oppmerksomhet når verden går i stå? Det er spørsmålet de må stille seg, artistene, filmstjernene, toppatletene og influenserne som baserer betydelige deler av karrieren sin på at mange, mange mennesker gjerne vil følge med på livet deres. Coronakrisen har skapt en situasjon der det kjendisene sender ut i offentligheten, blir veid og vurdert på en annen måte enn før. Noen har klart å finne det rette toneleiet.

De fleste store stjerner bygger stjernestatusen sin på to fundamenter. Som regel har de et talent og et yrke som gjør dem til gjenstand for storøyet beundring fra en større folkemengde; det være seg evnen til å score mål, lage en hit, eller få en pussig kjole til å se chic ut på en måte som ville vært umulig for vanlige dødelige. I tillegg må de kunne by på en personlighet som er eller i alle fall virker besnærende, som gjør at publikum sjarmeres av dem, føler at de kunne vært vennene deres. De er både tilgjengelige og fjerne, på den ene måten akkurat som oss, på den andre måten noe helt annet, noe bedre og vakrere og mer glamorøst.

Publikum kan føle seg nær stjernene, gjennom sangtekstene de skriver eller de personlige erfaringene de bærer på, og samtidig være nysgjerrige på livsstilen deres, som er mer luksuriøs og privilegert enn deres egen. Instagram har de siste årene vært det viktigste vinduet inn i hverdagslivet til de rike og vakre, som jevnt over virker for godt til å være sant og ofte er det også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer