Smoooth Dogg og Klarna:

Derfor er Snoop Dogg på norsk TV

Rapstjerna har investert i svensk betalingsgigant, og «skifter» for anledningen navn til «Smoooth Dogg».

PÅ TV: Superstjerna, som egentlig heter Calvin Cordozar Broadus Jr., har investert i svensk betalingsgigant, og dukker opp i deres nye kampanje. Thomas Elvestad / Klarna Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har du lagt merke til den amerikanske superstjerna som gjester reklamepausene om dagen? Selveste Snoop Doggy Dogg har inntatt norske TV-skjermer, drapert i en dekadent pelskåpe.

I en ny reklame for den svenske betalingsgiganten Klarna baner Dogg, med følge av et par afghanske mynder, seg vei gjennom en gruppe mennesker kledd i flagrende lakserosa silkegevanter.

«Smoooth Dogg»

En kvinne åpner ei rosa skattkiste, og avslører Doggs nye accessoirer: to «bling»-ringer som utgjør navnet «Smoooth Dogg» - superstjernas nye navn for anledningen.

I en annen reklame ligger «Smoooth Dogg» i ei sju meter lang silkeseng, sammen med åtte av de samme, langhårede hundene.

Årsaken er nemlig at Snoop Dogg, som egentlig heter Calvin Cordozar Broadus Jr., har inngått et tett samarbeid med det svenske selskapet.

- Ya dig?

«Smoooth Dogg» delte selv nyheten på Twitter for noen uker siden.

- Her er jeg. «Smoooth Dogg». Dette er et stort prosjekt for meg som en investor hos den svenske betalingstilbyderen Klarna. Det er på tide at vi endrer spillet, skriver han, og avslutter med kampanjens slagord: «Get smoooth».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer