<strong>JOBBER ÅRET RUNDT:</strong> Blogger Sophie Elise Isachsen jobber like mye om sommeren som ellers.  Foto: Christian Roth  Christensen / Dagbladet
JOBBER ÅRET RUNDT: Blogger Sophie Elise Isachsen jobber like mye om sommeren som ellers. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

- Derfor fikk jeg nok

Sophie Elise Isachsen vil at flere skal forstå at det å drive en toppblogg er en fulltidsjobb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er ingen som tenker på at bloggere også bør ha ferie, sier Sophie Elise Isachsen mens hun knyter på seg skoene i stua.

Dagbladet er hjemme hos toppbloggeren i Oslo. Vi blir kjapt beordret ut i bakgården etter mumling om at leiligheten er «altfor rotat» til å havne på trykk.

Fellesferien er i gang, men for 20-åringen er det aldri stille. Bare før Dagbladet møtte henne i 12-tida, har epost-innboksen fylt seg opp. Isachsen svarer på alt hun kan.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer