Trygve Rønningen

Derfor forlot TV-profilen rampelyset

- Blir nervøs bare jeg tenker på hva vi drev med den gangen, sier Trygve Rønningen.

TILBAKE I TV 2: Trygve Rønningen sluttet i TV 2 i 2000, etter å ha vært med på å bygge opp kanalen. Nå er han tilbake som kanaldirektør og publisher. Foto: Anita Arntzen
TILBAKE I TV 2: Trygve Rønningen sluttet i TV 2 i 2000, etter å ha vært med på å bygge opp kanalen. Nå er han tilbake som kanaldirektør og publisher.
Foto: Anita Arntzen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg tror ikke jeg forsto hvor farlig det var å være på tv da jeg starta. I dag ville jeg synes det var veldig skummelt å skulle lede tv-program uten erfaring, men akkurat da skjønte jeg ikke bedre, sier Trygve Rønningen (49).

Rønningen ble et av TV 2s unge, nye fjes da kanalen var i startfasen, og populariteten til programlederen vokste parallelt med den nye reklamefinansierte allmennkringkasteren. Han ledet storsatsinger som «God ettermiddag, Norge!», «Jeopardy!» og «Nå eller aldri», og ble kalt alt fra svigermorsdrøm til wonderboy. Men selv drømte unge Rønningen egentlig ikke om en synlig karriere, og han fikk etterhvert erfare skyggene fra den beryktede baksiden av medaljen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer