Derfor forsvant «Beat for beat»

NRK avventer med å bestille ny sesong av Gullrekkas «Beat for beat».

UAVKLART: Det blir muligens en stund til seerne får se Atle Pettersen i «Beat for beat» igjen. Foto: Julie Marie Naglestad/ NRK
UAVKLART: Det blir muligens en stund til seerne får se Atle Pettersen i «Beat for beat» igjen. Foto: Julie Marie Naglestad/ NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NRK-programmet «Beat for beat» har gått på TV hvert år siden 1999, og har vært en viktig del av Gullrekka. Etter sesongen i vår, bestemte NRK seg for å avvente med å bestille nye episoder av programmet. Dermed er det uklart når en ny sesong skal bli produsert og sendt.

Prosjektleder for «Beat for beat», Stian Malme, sier til Dagbladet at situasjonen er udramatisk.

- Programskjemaet endrer seg litt fra år til år. «Beat for beat» har vært en stolpe i 20 år, og det kommer den nok til å fortsette å være. I høst er det «Familiens Ære» som går, og så kommer det noen andre prosjekter på fredager etterhvert. Så kommer nok «Beat for beat» sterkere tilbake neste år, sier Malme.

Han fortsetter.

- Det handler om fornying og at vi har lyst til å prøve andre ting også, i tillegg til «Beat for beat» som vi vet funker veldig bra.

- Synd

Atle Pettersen tok over som programleder i «Beat for beat» for Ivar Dyrhaug i 2016. Han svarer både ja og nei, på spørsmål om han har forståelse for NRKs beslutning.

- Mens jeg har jobbet der, og lenge før, har ikke «Beat for beat» opplevd dårlige seertall, eller å ikke levere på jobben vi skal gjøre. Jeg synes det er synd for alle i produksjonen at vi ikke får fortsette det gode arbeidet vi har gjort, som vi alle synes er veldig gøy. Jeg kan likevel selvfølgelig også forstå at NRK har et ønske om å prøve nye konsepter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer