Vinmonopolet

Derfor fungerte ikke nettsidene

Vinmonopolet bekrefter nettproblemer.

POPULÆR: De siste ukene har Vinmonopolet hatt en økning på 200 prosent mot fjoråret. Foto: Fredrik Varfjell / NTB
POPULÆR: De siste ukene har Vinmonopolet hatt en økning på 200 prosent mot fjoråret. Foto: Fredrik Varfjell / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ved inngangen til nok en helg med pandemirestriksjoner er nok mange interessert i varesortimentet til Vinmonopolet. Fredag ettermiddag var imidlertid nettsidene nede.

Halvor Bing Lorentzen, kommunikasjonsdirektør i Vinmonopolet, bekrefter ved 13-tida fredag overfor Dagbladet at de har problemer.

- Sidene våre fungerer ikke ut mot kundene. Vi jobber med å finne feilen. Den er foreløpig er ukjent, men problemet ligger hos en av våre driftsleverandører. Vi antar at nettproblemet er løst innen kort tid, sier Bing Lorentzen.

Kommunikasjonsdirektøren knytter ikke nettbutikkens nedetid med stor pågang, men han forteller at det generelt er stor interesse for polvarer for tida.

- Vi har en økning i antall besøkende og handlende. De siste ukene er det snakk om en 200 prosent økning mot fjoråret, sier Bing Lorentzen.

40 minutter seinere var problemet fikset og nettbutikken åpen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer