Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Derfor går «Helsesista» til psykolog

For to år siden startet reisen til Tale Maria Krohn Engvik (39), bedre kjent som «Helsesista». Det har kostet.

ÆRLIG: Tale Maria «Helsesista» Krohn Engvik mener det er virkelig å være ærlig om hvordan man virkelig har det. Nå hjelper hun ungdommen på Snapchat, samtidig som hun får egen tv-serie på TV 2. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET
ÆRLIG: Tale Maria «Helsesista» Krohn Engvik mener det er virkelig å være ærlig om hvordan man virkelig har det. Nå hjelper hun ungdommen på Snapchat, samtidig som hun får egen tv-serie på TV 2. Foto: Nina Hansen / DAGBLADET Vis mer

For ganske så nøyaktig to år siden valgte Tale Maria Krohn Engvik (39), kanskje bedre kjent som «Helsesista», å slutte i jobben som helsesøster, og heller satse hundre prosent på Snapchat. Det er et valg som har kostet.

Med sine over 150 000 daglige seere begynner Engvik å få en smakebit på hvordan det er å være en offentlig person, og baksiden av medaljen et offentlig liv innebærer.

Nå er hun også aktuell med sin egen serie på fredager på TV 2, som har fått navnet «Helsesista - gjør en forskjell!». Målet er å bryte tabu, og å være mer åpen rundt egne følelser.

Serien er produsert av Mastiff, og det har vært viktig for henne at ungdommene sin stemme er tydelig i serien, siden nettopp de er målgruppen hennes.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?