Derfor gråt nordmenn da Brasil røyk ut av VM

Etter nederlaget.

TOK TIL TÅRENE: David Luiz tok til tårene etter 7-1-tapet for Tyskland. Det gjorde flere nordmenn også. Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS / NTB SCANPIX
TOK TIL TÅRENE: David Luiz tok til tårene etter 7-1-tapet for Tyskland. Det gjorde flere nordmenn også. Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer

IKKE FERDIG SNAKKA: Torkjell Leira, en av Norges ledende Brasil-eksperter, om tiden etter nederlaget.7-1! Hva i all verden skjedde?

- Det var en fullstendig kollaps som brasilianerende vil prøve å forstå og analysere de neste femti årene. De ble rundspilt som de aldri har blitt rundspilt før.

- Men dette er et vanvittig VM - bare se på Spania - og det har vist seg at når et lag rakner i dette VM så renner målene inn. Jeg har spilt nok fotball selv til å vite at lag kan kollapse. Det er bare å gratulere Tyskland. De vant fortjent med effektiv og ikke minst fin fotball.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer