Derfor gråt nordmenn da Brasil røyk ut av VM

Etter nederlaget.

TOK TIL TÅRENE: David Luiz tok til tårene etter 7-1-tapet for Tyskland. Det gjorde flere nordmenn også. Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS / NTB SCANPIX
TOK TIL TÅRENE: David Luiz tok til tårene etter 7-1-tapet for Tyskland. Det gjorde flere nordmenn også. Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

IKKE FERDIG SNAKKA: Torkjell Leira, en av Norges ledende Brasil-eksperter, om tiden etter nederlaget.7-1! Hva i all verden skjedde?

- Det var en fullstendig kollaps som brasilianerende vil prøve å forstå og analysere de neste femti årene. De ble rundspilt som de aldri har blitt rundspilt før.

- Men dette er et vanvittig VM - bare se på Spania - og det har vist seg at når et lag rakner i dette VM så renner målene inn. Jeg har spilt nok fotball selv til å vite at lag kan kollapse. Det er bare å gratulere Tyskland. De vant fortjent med effektiv og ikke minst fin fotball.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer