<strong>SPILLER HUMLESNURR:</strong> Jude Law spiller Albus Dumbledore, Humlesnurr på norsk, i filmen «Fabeldyr: Grindelwalds forbrytelser». Foto: NTB scanpix
SPILLER HUMLESNURR: Jude Law spiller Albus Dumbledore, Humlesnurr på norsk, i filmen «Fabeldyr: Grindelwalds forbrytelser». Foto: NTB scanpix Vis mer

Derfor holder Jude Law seg unna sosiale medier

Han har vært jaget av paparazziene store deler av karrieren. Nå er Jude Law (45) mer fornøyd med tilværelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er faktisk først nå, som 45-åring, at jeg endelig har begynt å føle meg komfortabel med den jeg er, sier Jude Law.

Stjerna har for tiden mye på plakaten, deriblant filmer som «Vox Lux», «Sherlock Holmes 3», ny sesong av TV-serien «The Young Pope,» samt rollen som unge Albus Humlesnurr i «Fabeldyr: Grindelwalds forbrytelser».

Men med to tidligere Oscar-nominasjoner kan man si at det er lenge siden den britiske skuespilleren beviste at han ikke bare skor seg på et vakkert ytre.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer