Derfor hvisker Dorothy mens hun oljer deg

Tidenes mest lavmælte nettfenomen.

OLJE: YouTube-bruker Cosmic Tingles har fått over 300.000 treff på en video hvor hun hvisker til seeren utkledt som Dorothy fra «Trollmannen fra Oz». Foto: Skjermdump fra videoen
OLJE: YouTube-bruker Cosmic Tingles har fått over 300.000 treff på en video hvor hun hvisker til seeren utkledt som Dorothy fra «Trollmannen fra Oz». Foto: Skjermdump fra videoen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

YouTube-brukeren Cosmic Tingles står på en sti dekket med gule brostein, utkledt som Dorothy med en oljekanne i hånda, stilt tett inntil kamera.

Det er som en scene i «Trollmannen fra Oz», sett fra synspunktet til tinnmannen, men Dorothy er adskillig mer lavmælt enn hun pleier.

Faktisk hvisker hun, så man må skru hodetelefonene sine høyt for å i det hele tatt høre henne.— Sånn, nå skal jeg olje kjeven og munnen din slik at du kan snakke.

Hun flytter oljekanna til siden for kameraet, og i hodetelefonene beveger de knirkete lydene av oljepumpa seg fra venstre mot høyre øre.

— Jeg har savnet å høre stemmen din.

Hun fortsetter slik i 40 minutter.

De som måtte reagere på denne videoen og andre som den med et «oisann!» i stedet for et «hæ?» kan være disponert for en av de av de snodigere nisjene på YouTube:

ASMR-videoer.

Videoinnholdet er gjerne intimt av natur, som oftest med én person som hvisker mens de utfører husarbeid, blåser i mikrofonen, gnir på hårbørster, skraper og trommer med fingrene, blar i bøker eller rollespiller at de gir seeren en hårklipp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer