Konflikten mellom TV 2 og Get:

Derfor kan 1,3 millioner tv-seere miste TV 2-kanalene ved nyttår

TV 2s kommunikasjonssjef vil ikke si om partene nærmer seg enighet.

KAN GÅ I SVART: TV 2 kan bli utilgjengelig for 1,3 millioner Get-kunder fra og med nyttår, dersom GET og TV 2 ikke kommer til enighet. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
KAN GÅ I SVART: TV 2 kan bli utilgjengelig for 1,3 millioner Get-kunder fra og med nyttår, dersom GET og TV 2 ikke kommer til enighet. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I går kom nyheten om at nærmere 1,3 millioner Get-kunder risikerer å miste TV 2-kanalene ved nyttår.

Årsaken er at TV 2 og tv-leverandøren Get ikke har klart å få i havn en ny distribusjonsavtale for TV 2 sine kanaler. Ifølge Kampanje står striden om hvor mye Get skal betale TV 2 for å kunne distribuere tv-konsernets kanaler i årene som kommer.

- Forhandler ny avtale

Kommunikasjonssjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, bekrefter at tv-kanalen er i distribueringsforhandlinger med Get, men vil ikke si noe om hvorfor partene ikke har kommet til enighet eller hvor lenge forhandlingene har foregått.

- Avtaler utgår med jevne mellomrom, og vi er nå i gang med å forhandle en ny avtale. Vi har forhandlet en liten periode. Jeg kan ikke si hvor lenge, sier Dahl til Dagbladet.

I februar i år fortvilte mange tv-seere da over 2,8 millioner mistet tilgangen til Discovery Netverks tv-kanaler, fordi forhandlingene mellom TVNorge-eier Discovery Networks og Canal Digital-eier Telenor strandet. Konflikten rammet også Viasat-kunder. I Norge mistet derfor over én million husstander Discoverys 13 kanaler i ti dager.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer