Derfor lagde han glass etter kjærestens rumpe

- Har du sett henne prompe i badekaret, eller?

(Dagbladet:)
I kveldens episode av Asbjørn Brekke show får Brekke besøk av kunstneren Aune Sand.

Sand, som akkurat har kommet fra sitt galleri i New York har med seg champangeglass av egen design.

- Flottere enn en amerikansk bil
Inspirasjonen til glassenes form kommer fra Sands kjæreste Marianne Aulie - nærmere bestemt rumpa til kunstnerens utkårede.

- Hvordan fikk du ideen til disse glassene her? Så du Marianne Aulie prompe i badekaret eller?, spør Espen Eckbo, i Brekkes karakter.

- Jeg tenkte sånn: hva er flottere en en amerikansk bil? Jo - rompa til Marianne Aulie, sier Sand, full av lovord om sin bedre halvdels bakdel.

- En rumpe er jo den største og mest fantastiske muskelen på en kvinnekropp, sier Sand.

Marianne Aulie og Aune Sand ble ifjor foreldre til en datter som har fått det noe spesielle navnet Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis Sand Aulie. Paret bor for tiden i New York hvor de sammen med Aune Sands bror, Vebjørn driver Galleri Sand.

- Selve akten varer jo ikke så lenge, så disse glassen er som en påminnelse på den. Det er som et slags forspiel i øynene, forklarer Sand videre.

Svindyr åpning
Under den storslåtte åpningen av galleriet ble det servert champange for 10 000 kroner flasken til alle gjestene, som hadde betalt 6000 kroner for å delta på åpningen.

Gjestene fikk da nyte champangen fra de kroppsformede glassene, men Brekke var ikke like begeistret for å drikke sprudlevann fra de noe spesielle designerglassene.

- Smaken er som baken, erklærer Brekke, før han setter med skepsis setter fra seg glasset og heller tar fatt på rødvinen.

Inspirerende bakdel: 
Kunstner Aune Sand  synes konas rompe er flottere enn en amerikansk bil.
Foto: Eirik Helland Urke
Inspirerende bakdel: Kunstner Aune Sand synes konas rompe er flottere enn en amerikansk bil. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer