Rolling Stones

Derfor må The Rolling Stones avlyse turneen

Mick Jagger skal hjerteopereres denne uka.

OPERERES DENNE UKA: The Rolling Stones fra konserten i Telenor Arena for fem år siden. Mick Jagger skal hjerteopereres. Foto Hans Arne Vedlog
OPERERES DENNE UKA: The Rolling Stones fra konserten i Telenor Arena for fem år siden. Mick Jagger skal hjerteopereres. Foto Hans Arne Vedlog Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Stones-vokalisten Mick Jagger skal få operert inn en ny hjerteklaff i New York denne uka, ifølge The Drudge Report.

Ifølge det amerikanske nettstedet er det ventet at den 75 år gamle verdensstjernen er helt frisk igjen og klar for turné i sommer.

God prognose

Kilder oppgir at operasjonen har en 95 prosent sjanse for å være vellykket, og nettstedet bemerker at Jagger er i utmerket form.

Det var i helgen det ble kjent at Rolling Stones utsetter sin planlagte turné i USA og Canada fordi han trenger medisinsk behandling, uten å oppgi hva som feilte ham.

I intervjuer har bandmedlemmer tidligere oppgitt at alle før hver turné må gjennom en grundig legeundersøkelse.

Keith: - Vi er her for deg

- Jeg hater å svikte dere på denne måten. Jeg er veldig lei meg for å måtte utsette turneen, men jeg skal jobbe hardt for å komme tilbake på scenen så raskt jeg kan, skrev 75-åringen på sin Twitter-konto.

Hans gamle partner Keith Richards skriver på Twitter at det er en stor skuffelse for alle.

- Men det er ting som det må gjøres noe med og vi ser deg snart. Mick, vi er alltid der for deg, skriver den jevnaldrende gitaristen.

Sprek 75-åring

Bandet skulle opprinnelig ha holdt 17 konserter i Nord-Amerika mellom april og juni. De har kunngjort at det vil bli satt opp nye datoer for konsertene.

- Mick har fått beskjed fra legene om at han ikke kan dra på turné nå, fordi han trenger medisinsk behandling, het det i bandets offisielle uttalelse.

Jagger, som har åtte barn, fem barnebarn og et oldebarn, er uten tvil fortsatt den mest energiske i sine sceneopptredener når Stones opptrer. Med sine 71 år er gitaristen Ronnie Wood yngstemann.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer