Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Jennifer Aniston om «Friends»

Derfor mener Aniston at «Friends» ikke hadde fungert i dag

Mener smart-telefoner ikke hadde fungert i «Friends». 

POPULÆR: Jennifer Aniston ble svært populær på grunn av rollen som Rachel Green i «Friends». FOTO: Scanpix
POPULÆR: Jennifer Aniston ble svært populær på grunn av rollen som Rachel Green i «Friends». FOTO: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):- Jeg aner ikke hva vi skulle ha gjort, svarte Jennifer Aniston på spørsmål på om en «Friends»-reunion kunne vært aktuell under et intervju på den britiske tv-kanalen ITV torsdag.

Ifølge US Today mente Aniston at showet rett og slett ikke ville ha fungert med dagens teknologi og sosiale medier.

Nostalgisk periode

Aniston mener den populære serien har noe nostalgisk ved seg selv om det bare er 12 år siden siste episode ble sendt.

- Det var en tid der folk ikke hadde ansiktet ned i en mobiltelefon for å sjekke Facebook eller Instagram. Vi var i et rom eller på kafé sammen og hadde samtaler med hverandre. Det er noe vi har mistet, sa hun.

Aniston tror serien fortsatt appellerer til fansen nettopp på grunn av at scenen er satt til en tidsperiode før smart-telefonene.

Den populære situasjonskomedien om vennene i New York ble sendt fra 1994 til 2004. Det ble laget ti sesonger av serien som senere er blitt sendt i flere repriser.

Blant skuespillerne fant vi blant annet Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Langford Perry og David Schwimmer.

Aniston, som spilte rikmannsdatteren Rachel Green i den populære serien, etablerte seg som et av de mest kjente Hollywood-ansiktene etter rollen.

Gjenforent tidligere i år

I januar i år ble det annonsert at de seks skuespillerne i serien skulle gjenforenes i en spesialsending på NBC 21. februar 2016 for å hylle regissør James Burrows, som i tillegg til å regissert «Friends» også har regissert en rekke situasjonskomedier.

Rachel (Jennifer Aniston) og Ross (David Schwimmer) ble sammen og gjorde det slutt opp til flere ganger i løpet av serien. Mot slutten fikk det evig usikre paret også en datter. Regissør Burrows har tidligere sagt at kranglene mellom Ross og Rachel var nødvendig for serien.

Ti år senere jobber fremdeles alle «Friends»-skuespillerne innenfor filmbransjen, men det er ikke alle som bare er skuespillere lenger. Noen er regissører, andre skuespillere, og noen har tapt søksmål på flere millioner kroner.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!