Derfor sa Jessica nei til å møte Bush

Redd for å bli oppfattet som politisk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går måtte president George Bush innse at han hadde fått avslag av popsangerinne, realitystjerne og nå skuespiller Jessica Simpson (25), melder nyhetsbyrået Reuters.

Årsaken til at nyskilte Simpson sa nei til å møte presidenten var at hun fryktet for å politisere sitt favorittveldedighetsprosjekt.

Simpson skal nemlig til Washington for å drive lobbyvirksomhet for «Operation Smile», et foretak som tilbyr gratis plastisk kirurgi til barn med misdannelser i ansiktet.

Føltes feil

Kilder som står Simpson nær oppgir at hun avslo å stille fordi pengeinnsamlingen for «Operation Smile» ble arrangert i forbindelse med republikanernes kongresskomitémøte.

Avslaget fra Simpson kom selv etter at hun hadde blitt tilbudt å møte presidenten på tomannshånd.

- Det føles bare feil, sa en kilde til nyhetsbyrået Reuters, og la til at sangerinnen helst holder sine politiske synspunkter for seg selv.

- Hun vil gjerne møte presidenten og snakke om «Operation Smile»...men hun kan ikke gjøre det under en veldedighetsfest i regi av det republikanske partiet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer