«Hver gang vi møtes» på TV 2:

- Derfor sa vi ja til «Hver gang vi møtes»

En rekke artister har fått sving på karrieren etter å ha vært med i TV 2-programmet. Nå røper årets kull hvorfor de sa ja.

STJERNEMØTE: (Fra venstre) Benny Borg, Margaret Berger, Eldar Vågan, Ida Maria, Hanne Sørvaag, Esben «Dansken» Selvig og Åse Kleveland hyller hverandre i årets sesong av «Hver gang vi møtes» på TV 2. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
STJERNEMØTE: (Fra venstre) Benny Borg, Margaret Berger, Eldar Vågan, Ida Maria, Hanne Sørvaag, Esben «Dansken» Selvig og Åse Kleveland hyller hverandre i årets sesong av «Hver gang vi møtes» på TV 2. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sjette sesong av «Hver gang vi møtes» er godt i gang på TV 2, og til helga er det Margaret Bergers tur til å sitte ved kortenden av bordet.

Men hva er det egentlig som gjør at de har takket ja til å tilbringe ti tettpakka dager sammen på Vestre Kjærnes gård i Våler?

Oppsving og samarbeid

Øyvind Rønning, musikkjournalist og -anmelder i Dagbladet, har fulgt «Hver gang vi møtes» siden starten. Han tror alle har mye å vinne på å delta i programmet, ikke minst de som har hatt en stille periode.

- Det er jo ingen garanti for at det vil vare, men det er mange eksempler på at artister har fått et oppsving i karrieren etter deltakelsen. Dessuten er det noen som har begynt å samarbeide, for eksempel skal Unni Wilhelmsen og Henning Kvitnes fra forrige runde ut på turné sammen i mars, sier Rønning.

Han kan ikke komme på noen negative sider ved å delta, bortsett fra at det kan gå ut over kredibiliteten en kort periode.

- Men man bør ikke ha angst for å utlevere seg sjøl for mye. Jeg er overrasket over hvor åpne enkelte artister er.

Blant årets kull tror han Ida Maria er den som trenger denne oppmerksomheten mest.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer