FENGSLET: Demokratiske Anthony Weiner hadde en lysende politisk karriere. Den ble ødelagt da han gjentatte ganger sendte bilder av seg selv til fremmede damer. Dette skal være blant de mer diskrete bildene han har sendt. Det ble først offentliggjort av Bretbart-nettstedet Big Government, som skal ha fått det av en av kvinnene. Foto: AP Photo/BigGovernment.com
FENGSLET: Demokratiske Anthony Weiner hadde en lysende politisk karriere. Den ble ødelagt da han gjentatte ganger sendte bilder av seg selv til fremmede damer. Dette skal være blant de mer diskrete bildene han har sendt. Det ble først offentliggjort av Bretbart-nettstedet Big Government, som skal ha fått det av en av kvinnene. Foto: AP Photo/BigGovernment.comVis mer

Derfor sender menn bilder av tissen sin

Mannen som sendte Caroline Hainer et bilde av underlivet sitt hadde et oppriktig håp.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Den middelaldrende mannen setter telefonen under penisroten og strekker den erigerte penisen oppover i full lengde. Titter intenst ned i kamera slik at blikket kommer like ved siden av penishodet. Tar bilde, trykker send og venter spent. Blir hun kåt nå?

Noen ganger kan man virkelig lure på om noen menn kommer fra Mars. Et slikt bilde fra en ukjent mann vekker nemlig oftest helt andre former for opphisselse enn den erotiske. Likevel sender ganske mange menn bilder av penisene sine til damer som ikke har bedt om det. Tilsynelatende helt uten tanke på mulige konsekvenser.

Innesperret i Devens fengsel i Massachusetts sitter akkurat nå Anthony Weiner. Han var et politisk stjerneskudd, kongressmedlem med mål om bli borgermester i New York. Weiner var gift med vakre og dyktige Huma Abedin, en av Hillary Clintons nærmeste rådgivere. Kona har nå omsorgen for deres fem år gamle sønn. Han har mistet karrieren, familien og friheten av en eneste grunn: Weiner klarte ikke å la være å sende bilder av «wieneren» sin til fremmede damer. Igjen og igjen, og til slutt til ei femten år gammel jente.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn