Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Derfor ser Dagbladets papirutgave litt annerledes ut i dag

Neida, vi hadde ikke problemer på trykkeriet.

SNUOPERASJON: Dette er ikke en trykkfeil. Foto: Dagbladet
SNUOPERASJON: Dette er ikke en trykkfeil. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag har du kanskje lagt merke til at forsida på Dagbladets papiravis ikke ser helt ut som vanlig, og at du måtte vri litt ekstra på  hodet for å lese overskriftene og se bildene ordentlig i avisstativet.

Dette er ikke et forsøk på å finne opp avisforsida på ny, men del av en markedsføringskampanje av Dagbladets nye, digitale produktpakke - Dagbladet Pluss med PDF-utgaven. Avisforsida skal med andre ord framstå som om du ser avisa på et nettbrett eller en mobiltelefon.

I den nye pakken finner du både Dagbladets komplette papiravis i PDF-versjon, inkludert Magasinet på lørdag, i tillegg til Dagbladets digitale Pluss-tjeneste.

- Selv om Dagbladet skal komme ut på papir i mange år framover, er det viktig for avisens framtid å få mange faste og betalende lesere på nett. Dette stuntet skal gjøre leseren oppmerksom på at vårt innhold er tilgjengelig digitalt på alle plattformer 24/365, sier ansvarlig redaktør i Dagbladet, John Arne Markussen.

I kampanjeperioden koster et årsabonnement på Dagbladets eAvis og Pluss-tjenesten bare 250 kroner, eller kun 70 øre dagen. Du kan bestille abonnement her.

Du kan naturligvis lese avisa på PC, Mac, nettbrett og mobiltelefon.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!