Derfor ser Dagbladets papirutgave litt annerledes ut i dag

Neida, vi hadde ikke problemer på trykkeriet.

SNUOPERASJON: Dette er ikke en trykkfeil. Foto: Dagbladet
SNUOPERASJON: Dette er ikke en trykkfeil. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I dag har du kanskje lagt merke til at forsida på Dagbladets papiravis ikke ser helt ut som vanlig, og at du måtte vri litt ekstra på  hodet for å lese overskriftene og se bildene ordentlig i avisstativet.

Dette er ikke et forsøk på å finne opp avisforsida på ny, men del av en markedsføringskampanje av Dagbladets nye, digitale produktpakke - Dagbladet Pluss med PDF-utgaven. Avisforsida skal med andre ord framstå som om du ser avisa på et nettbrett eller en mobiltelefon.

I den nye pakken finner du både Dagbladets komplette papiravis i PDF-versjon, inkludert Magasinet på lørdag, i tillegg til Dagbladets digitale Pluss-tjeneste.

- Selv om Dagbladet skal komme ut på papir i mange år framover, er det viktig for avisens framtid å få mange faste og betalende lesere på nett. Dette stuntet skal gjøre leseren oppmerksom på at vårt innhold er tilgjengelig digitalt på alle plattformer 24/365, sier ansvarlig redaktør i Dagbladet, John Arne Markussen.

I kampanjeperioden koster et årsabonnement på Dagbladets eAvis og Pluss-tjenesten bare 250 kroner, eller kun 70 øre dagen. Du kan bestille abonnement her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer