Derfor startet de engleskolen

- Vi følte begge at vi var litt egoistiske hvis vi ikke delte dette med andre.

ENGLEDUO: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng har nylig gitt ut sin andre bok sammen. 
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ENGLEDUO: Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng har nylig gitt ut sin andre bok sammen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Prinsesse Märtha Louise (40) og hennes englepartner, Elisabeth Nordeng (43), holdt onsdag kveld et publikumsarrangement hos forlaget Cappelen Damm.

Duoen har nylig gitt ut sin andre englebok, «Englenes hemmeligheter. Deres natur, språk og hvordan du åpner opp for dem», som baserer seg på pensum fra Astarte Education — eller engleskolen om du vil. De to har drevet skolen sammen siden 2007.

Boka gikk umiddelbart inn på bestselgerlisten da den ble utgitt, ble nylig trykket i et nytt opplag og har nå et opplag på hele 15 400 eksemplarer.

Fikk englehjelp Onsdag kveld møtte Märtha Louise og Elisabeth Nordeng leserne for å signere bøker og snakke om boka sammen med forlagssjef Ida Berntsen.

De to forklarte blant annet bakgrunnen for at de valgte å starte opp den mye omtalte engleskolen.

- Vi følte begge at vi var litt for egoistiske hvis vi ikke delte dette med andre. Og det var da vi bestemte oss for å starte skole sammen, sa prinsesse Märtha Louise på publikumsarrangementet.

Nordeng beskrev også hvordan de to fikk englehjelp til å få god kontakt med hverandre. Etter å ha gått på kurs sammen over lang tid, vekslet de to knapt et ord med hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer