SA PENT «NEI TAKK»: Musikeren Lily Allen ble tilbudt en rolle i suksess-serien «Game of Thrones», men takket nei. Foto: Stella Pictures
SA PENT «NEI TAKK»: Musikeren Lily Allen ble tilbudt en rolle i suksess-serien «Game of Thrones», men takket nei. Foto: Stella PicturesVis mer

Derfor takket hun nei til «Game of Thrones»

Ble tilbudt rolle i suksess-serien.

Lily Allen takket nei til å spille krigerprinsessen Yara Greyjoy i «Game of Thrones» - fordi rollen involverte «for mye incest».

- Ukomfortabel Det er nemlig popsangeren egen lillebror Alfie Allen (27) som spiller karakteren Theon Greyjoy, Yaras bror, i suksesserien.

På debutplaten hennes laget hun sangen «Alfie» om ham, og dette hadde serieskaperne fått med seg.

- De spurte meg om jeg var interessert i å spille Theons søster. Jeg følte meg ukomfortabel fordi jeg måtte komme meg opp på en hest, og han måtte ha befølt meg og den slags. Da de sa hva rollen innebar, sa jeg nei takk, fortalte Lily Allen (29) da hun stilte opp i en Reddit Ask Me Anything-spørrerunde.

- Vanskelig å se Det går hardt for seg i «Game of Thrones», også med Alfie Allens rollekarakter. Søsteren medgir at hun fant det «svært vanskelig å se» blant annet scenene der han tortureres.

Hun røper at hun gjerne ville vært med i «en musikalsk cameo som Sigur Rós gjorde» - og sikter til at det islandske bandet spilte et bryllupsband i en episode.

Tilbake i 1998 spilte både Lily og Alfie Allen som unge tenåringer mindre roller i filmen «Elizabeth», med Cate Blanchett som den første britiske dronningen med dette navnet.

©NTB