Derfor trekker Christian Bale seg fra rollen som Steve Jobs

Føler seg ikke som riktig person til jobben.

VIL IKKE VÆRE JOBS: Walisiske Christian Bale snur. AFP PHOTO/Max Nash
VIL IKKE VÆRE JOBS: Walisiske Christian Bale snur. AFP PHOTO/Max NashVis mer

(Dagbladet): Christian Bale trekker seg fra rollen som Steve Jobs, det melder The Hollywood Reporter

Det har lenge vært så godt som klart at Bale skulle spille Apple-grunnleggeren.

Slik blir det altså ikke.

Stjernefylt prosjekt Årsaken til at den kontroversielle skuespilleren, best kjent fra Batman-trilogien, trekker seg fra prosjektet skal være at han ikke føler seg som riktig person for rollen.

Prosjektet er fylt til randen med noen av filmbransjens største navn. Fra før av er det klart at Danny Boyle, mannen bak blant annet «Slumdog Millionaire» skal regissere filmen, og at Aaron Sorkin, geniet bak «The West Wing», skal utarbeide manus. 

Den senere tid har det også vært spekulert i at Seth Rogen skulle bekle rollen som Steve Jobs' høyre hånd, Steve Wozniak.

At Bale nå trekker seg fra prosjektet vil ventelig slå ned som en bombe i produksjonsteamet. Manusforfatter Sorkin sa den 23. oktober i år at han mente Bale var perfekt for rollen.

Ville egentlig ha Leo - Vi trengte den beste skuespillere innen en viss aldersgruppe, og det er Chris Bale. Han trengte ikke å gå på audition, det var kun et møte, sa Sorkin den gang.

Nå kan det likevel bli auditionrunder.

Bale er den andre superstjerna som sier nei til Jobs-rollen. Ifølge The Hollywood Reporter takket Leonardo DiCaprio nei før Bale fikk forespørselen.

FÅR IKKE SPILLE BESTEVENNER: Seth Rogen er aktuell som Steve Wozniak, Steve Jobs' bestevenn. Han får i så fall en ny motspiller. Chris Pizzello/Invision/AP
FÅR IKKE SPILLE BESTEVENNER: Seth Rogen er aktuell som Steve Wozniak, Steve Jobs' bestevenn. Han får i så fall en ny motspiller. Chris Pizzello/Invision/AP Vis mer