KAN ALT - OG MER TIL: - Jeg sa til mamma at jeg ikke trengte seksualundervisning, sier Sophie Turner - som fikk «opplæring» på sette til «Game of Thrones». Foto: Reuters / NTB Scanpix
KAN ALT - OG MER TIL: - Jeg sa til mamma at jeg ikke trengte seksualundervisning, sier Sophie Turner - som fikk «opplæring» på sette til «Game of Thrones». Foto: Reuters / NTB ScanpixVis mer

Derfor trengte ikke «Game of Thrones»-Sophie blomst og bie-praten med foreldrene

- Lærte alt jeg trengte å vite på settet.

(Dagbladet): Skuespiller Sophie Turner fikk en bratt opplæringskurve i sitt møte med voksenverden.

Som 14-åring ble hun kastet inn i «Game of Thrones»' seksualiserte, voldelige fantasiverden.

Ble fullbefaren Den 19 år gamle skuespilleren forteller til The Independent at det hun kan om sex, og det skal visstnok ikke være lite, har hun lært gjennom «Game of Thrones».

De mange sex-scener i HBO-serien gjorde henne fullbefaren innenfor området.

Hun ble kastet inn i «Game of Thrones»' voldsomme og episke filmverden som 14-åring, og måtte raskt forholde seg til eksplisitte sexscener.

- Jeg vet alt Da hun som 16-åring skulle få seksualundervisning om hvordan det forholder seg om sex, samliv, prevensjon og sånn, måtte hun stoppe sin mamma som ville ha en mor/datter-samtale.

- Det er ikke nødvendig, jeg vet alt.

- Og jeg kjenner alt som personer kan gjøre sammen - og mer til. Manuset er veldig oppfinnsomt, forteller hun - og svaret kom overraskende på foreldrene.

Sjokkerte foreldre Hun innrømmer at foreldre først ble sjokkert av manuset, men etter flere sesongepisoder er de blitt vant til det.

- De forsto at det var bra manus og god underholdning, sier Turner.

Turner fikk rollen som Sansa Stark i «Game of Thrones» da hun var 14 år - samtidig med den et år yngre Maisie Williams og den tre år yngre Isaac Hempstead Wright.

- Da jeg først gang leste gjennom manuset sammen med Maisie og Isak, ble sittende og se opp på vår foreldre og spørre oss selv: «Hva i all verden er dette»?