- Derfor vant vi

Lasse og Firhanas megler tar gjerne på seg en del av æren for seieren.

 • Feiret i kongesuite
 • Klar seier i Nr 19

  (Dagbladet.no): Megler Torgeir Bjørn i ReMAX, som har solgt Lasse og Firhanas leilighet mener at seieren er fullt fortjent, men tror at også meglerinnsatsen har en stor del av æren for seieren.

  - Alle leilighetene hadde vinnersjanse. Jeg tror forskjellen lå i meglerjobben. Vi hadde bred markedsføring og annonsering, en klar strategi, og tok hyggelig imot folk på visning sammen med Lasse og Firhana. Vi hadde en egen megler i kjelleren, som fokuserte på potensialet ved å utvide denne, sier Bjørn.

  Lasse Moursund er enig i at meglerjobben hadde mye av æren for resultatet, og skryter nærmest uhemmet av megler Torgeir Bjørn.

  - Han har gjort en kjempeinnsats. Han må ha jobbet nærmest fulltid med denne leiligheten, så mye som han har gjort, sier Lasse.

  Blant annet potensialet i kjelleren og den uvanlige kjøkkenløsningen var noe av årsaken til at så mange kjøpere fattet interesse for Lasse og Firhanas leilighet, mener megleren.

  Han er godt fornøyd med salgssummen på 1,9 millioner kroner, som han mener er markedspris. På forhånd hadde han anslått overfor Dagbladet.no at leilighetene ville gå for mellom 1,9 og 2 millioner kroner.

  - Det er en fjær i hatten å vinne, men først og fremst har det vært kjempemorsomt og en stor opplevelse, sier han og trekker særlig fram visningene hvor det møtte opp over 1600 mennesker.

  - Jeg vil neppe få oppleve å få like mange mennesker på visning noen gang senere, medgir han.

  Les også:

 • Feiret i kongesuite
 • Klar seier i Nr 19
<B>VINNERKJØKKEN: </B>Den uvanlige kjøkkenløsningen var noe av årsaken til at så mange var interessert i Lasse og Firhanas leilighet, mener megleren.