- Derfor var jeg utro

Norske Marthe ble for fristende for Lennart i «Temptation Island.»

I går kunne danske og svenske tv-seere få med seg «Temptation Islands» første offer i utroskapskonkurransen. Dansken Lennart sviktet sin Thea til fordel for den norske fristerinnen Marthe Holtlund.

- Marthe ser jo veldig bra ut og det var gøy, sier Lennart til den svenske avisa Aftonbladet.

I kveld kan norske tv-seere se Thea stikke av fra øya. Videobildene av Lennart som storkoser seg i de single jentenes selskap ble for mye for henne. For mens Thea var innstilt på ikke å være utro, har Lennart gitt inntrykk av noe helt annet. Et par dager etter ankomst begynte han å omgås Camilla.

- Vi fant hverandre ganske raskt, og jeg ble forelsket i henne, sier Lennart.

Han har vært opptatt av å fortelle oss at man ikke kan styre følelsene sine, og at han dermed ikke kan klandres for å være utro.

Til tross for forelskelsen i Camilla, valgte han Marthe som sin drømmedate.

- Jeg var forvirret og diskuterte med Jack hva jeg skulle gjøre. Et eller annet sted i hodet mitt var jo kjæresten min som jeg skulle konfronteres med. Derfor valgte jeg Marthe, som var lettere å ha det gøy sammen med uten at det skulle bli så alvorlig. Hun ser jo veldig bra ut, så det ble som det ble. Det var ganske enkelt gøy, sier Lennart.

Lennart hevder at litt av grunnen til at han og Thea ble valgt ut til programmet var fordi de ikke fikk forholdet sitt til å funke. Han mener forholdet hadde tatt slutt uansett.

- Han ljuger! Vi hadde det bra før vi dro. Han hadde også overtalt meg til at vi skulle forlove oss når vi kom hjem. Han sa at gjennom denne prøvelsen skulle han vise meg at det gikk an å stole på ham, sier Thea.

- Det eneste jeg angrer på er at jeg ba med Marthe istedet for Camilla på drømmedaten, sier Lennart.

- Det er jeg ikke noe lei meg for. Vi hadde en hyggelig drømmedate med en flørtete tone. Hvis det har ødelagt noe for han med Camilla er jo det leit. Jeg tror vi egge var enige om at vår date var kjempehyggelig, sier Marthe Holtlund til Dagbladet.no. Marthe vil ikke bekrefte at hun og Lennart hadde sex på fristerøya, og har heller ikke dårlig samvittighet for Thea.

- Det er utrolig vanskelig å få dårlig samvittighet for et menneske du aldri har truffet, sier Marthe, som ikke har hatt noen kontakt med Lennart etter at serien var ferdig innspilt.

KJÆRESTEN: Lennart hadde lovet Thea at de skulle forlove seg. De skulle bare gjennom «Temptation Island» først.
FORELSKELSEN: Egentlig var Lennart forelsket i den single fristerinnen Camilla.
FRISTELSEN: Av frykt for at de dype følelsene skulle løpe avsted med ham, valgte han Marthe til drømmedaten. Så ble det slutt med Thea. Og Camilla.