Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Derrick lurte døden

BERLIN (Dagbladet): Horst Tappert lurte døden. Den 75 år gamle Eks-Derrick pleies på en intensivavdeling i München. Men det ser nå ut som han er på bedringens vei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TV-skuespilleren var innlagt på sykehuset for rutinekontroller i forbindelse med sin sukkersyke uka før påske. I går ble det kjent at han pådro seg en alvorlig sykdom og i hui og hast måtte overføres til intensiv pleie på en spesialavdeling forrige torsdag. Til i går ble det holdt hemmelig hva Derrick lider av.

Nå bekrefter agenten hans at Horst Tappert fikk en komplisert bronkitt med høy feber som følge. Gjennom sin agent gir 75-åringen uttrykk for håp om at han er på beina igjen i begynnelsen av mai. Det var egentlig meningen at han skulle i gang med innspilling av en film i Frankrike denne uka. Prosjektet - som ville vært det siste før han definitivt går over i pensjonistenes rekker - er utsatt på ubestemt tid.