Bokutdrag

Desmond Tutu og Dalai Lama med ny bok: «Vi skal ikke tro at vi er overmennesker»

- Vanskelige tider binder oss tettere sammen.

TUTU OG LAMA: «Denne strålende, kloke og svært nyttige gaven fra to store åndelige ledere gir håp om at glede er oppnåelig for alle selv i de vanskeligste situasjoner, og skildrer veien dit klart og tydelig.», mente Publishers Weekly om «Gledens bok». FOTO: brukt med tillatelse fra forlaget, fra boka «Gledens bok»
TUTU OG LAMA: «Denne strålende, kloke og svært nyttige gaven fra to store åndelige ledere gir håp om at glede er oppnåelig for alle selv i de vanskeligste situasjoner, og skildrer veien dit klart og tydelig.», mente Publishers Weekly om «Gledens bok». FOTO: brukt med tillatelse fra forlaget, fra boka «Gledens bok» Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På den aller første dagen i Sannhets- og forsoningskommisjonen, begynte erkebiskopen, «kom et av vitnene frem for å fortelle om opplevelsene sine. Det var på slutten av en lang og utmattende dag, og han prøvde å fortelle oss hvordan de hadde torturert ham. Mens han forsøkte å minnes det de hadde gjort, kom han til et punkt der det ble vanskelig å snakke. Han hadde utviklet en talefeil. Jeg vet ikke hva det var, om det var minnet eller talefeilen, men han klarte ikke å fortsette. Han begynte på en setning, så la han hånden for øynene og begynte å gråte. Og jeg gråt med ham.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer