Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Det beste i verden

Når Montée er mer enn klare til å bytte ut studioliv med festivalscener.

AKUSTISK: Montés Fra v Anders Tjore og Erlend Mokkelbost. Foto: Anders Grønneberg
AKUSTISK: Montés Fra v Anders Tjore og Erlend Mokkelbost. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

HOVE (Dagbladet): Monteé går en travel sommer i møte. Som bandet bak ett av årets mest kritikerroste norske popalbum, har de fylt opp konsertkalenderen helt frem til løvet begynner å falle av trærne - og vel så det.

I kveld spiller de på Hovefestivalens siste dag, hvor stramme timeplaner ikke ser ut til å bekymre frontmann Anders Tjore og gitarist Erlend Mokkelbost nevneverdig.

- Jeg går bare rundt og gleder meg til å spille, sier Mokkelbost, som sammen med sin kreative partner avlegger visitt i Dagbladets stand på festivalområdet.

De to har brukt halsbrekkende mye tid i studio det siste året, både i arbeid med Montées eget «Rendition Of You» og som produsenter for Rumble In Rhodos sitt siste album. Å tro at de foretrekker det fremfor turnétilværelsen, er likevel en misforståelse.

- Vi er faktisk ikke så glad i å være i studio. Vi er liker bare ikke gi oss før vi er fornøyde. Å være her for å spille, for dem som liker musikken vår, det er jo det beste i verden, slår Tjore fast.