Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

MGP

Det ble 5. plass for norske Camilla i San Marino

- Nå kommer sangen på Spotify.

IKKE TIL TOPPS: Det ble en femteplass for Camilla North i MGP-finalien i San Marino. - Jeg håper låta kan bli en sommerhit, sier hun. Foto: Privat
IKKE TIL TOPPS: Det ble en femteplass for Camilla North i MGP-finalien i San Marino. - Jeg håper låta kan bli en sommerhit, sier hun. Foto: Privat Vis mer

Norske Camilla Norderud deltok i helga med sangen «Yo No Soy Tu Chica» i MGP-finalen i San Marino.

Hun var gjennom tre delfinaler, med nådde ikke til topps i selve finalen.

- En flott erfaring

MGP-VINNER: Alexander Rybak vant den norske MGP-finalen, og skal representere Norge i Lisboa i mai. Den tidligere Eurovision-vinneren fikk en tekstmelding fra en helt spesiell person etter triumfen. Reporter: Linn-Christin Marthinussen / Video/klipp: Ørjan Ryland Vis mer

Camilla Norderud er fra Bergen, og er artist og modell. Hun kaller seg Camilla North, og fikk i fjor invitasjon til å delta i Melodi Grand Prix-finalen for lilleputtstaten San Marino, som ligger nord i Italia.

- Det har vært en flott erfaring og jeg vil takke alle som har støttet meg, sier hun i en sms til Dagbladet.

Hun deltok i fjor med en låt i «The Voice» i Tyskland, og det banet veien for MGP i San Marino, som valgte å invitere elleve artister fra forskjellige land til å delta.

Jessika fra Malta vant

Camilla Norderud fra Fyllingsdalen utenfor Bergen deltok med to sanger, med det var den latinoinspirerte «Yo No Soy Tu Chica» som ble hennes finalebidrag. Låttittelen er spansk og betyr «Jeg er ikke din jente».

- Det ble en femteplass med gode omtaler. Nå håper jeg at låta kan bli en sommerhit, sier Camilla.

Vinneren i San Marino ble artisten Jessika, som kommer fra Malta. Hun framførte låten «Who We Are» sammen med tyske Jenifer Brening.

Håper på sommerhit

- Det var et høyt nivå med artister fra hele verden. Jeg har fått gode tilbakemeldinger, og juryen mente «Yo No Soy Tu Chica» har muligheter til å bli en sommerhit, sier Camilla Norderud.

San Marino har deltatt i MGP en rekke ganger, men aldri gjort det noe bra.

- De har en gang klart og kare seg til finalen. De har deltatt i delfinalene flere ganger, men det stopper der, uttalte den norske MGP-presidenten, Morten Thomassen til Dagbladet tidligere i år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling