IKKE FORNØYD: Raske menn dropper sitt ukentlige TV-show «20:00 med Raske menn» og funderer på nye konsepter. Fra venstre  Calle Hellevang-Larsen, Øyvind Rafto og Anders Hoff. Foto: Stella pictures
IKKE FORNØYD: Raske menn dropper sitt ukentlige TV-show «20:00 med Raske menn» og funderer på nye konsepter. Fra venstre Calle Hellevang-Larsen, Øyvind Rafto og Anders Hoff. Foto: Stella picturesVis mer

- Det ble for mye å lage en time med sketsjer hver uke

Raske menn dropper TV 2-show til neste år.

(Dagbladet): Komikertrioen Raske menn legger ned sitt TV-show «20:00 med Raske menn» etter bare én sesong på skjermen. I høst var programmet en av TV 2s nysatsinger for å møte humorkonkurransen mot TV Norge.

- Det ble veldig mye å lage en time med sketsjer til TV i uka. Det ble slitsomt - både for oss og for seerne, sier Øyvind Rafto til Dagbladet.

VG skriver i dag at TV 2 fjerner både «20:00», musikkprogrammet «Cover me» og talkshowet «Sent med Simen Sund» fra sendeskjemaet i 2013 på grunn av skuffende seertall.

Ifølge VG har «20:00 med Raske menn» hatt en rating på 241 000 seere i høst. «Cover me» nådde 213 000, mens «Sent med Simen Sund», som ble sendt sent på kvelden på sidekanalen TV 2 Zebra, i snitt bare har blitt sett av 9000.

Men Rafto sier det i Raske menns tilfelle snarere er programskaperne selv som har takket nei til å gå løs på en ny runde.

- TV 2 vil gjerne lage mer TV med oss, og vi er i dialog om nye konsepter. Men vi har gått i en litt rolig periode for å funderer på om vi vil fortsette med TV eller heller lage et nytt sceneshow. Selv om vi har muligheten, er det ikke slik at vi være på TV, sier komikeren.

Han mener selv at 241 000 seere betyr at programmet har vært nærmere enn suksess enn en fiasko, men vedgår at konseptet ikke var så sterkt som opphavsmennene hadde håpet. De skrev mye av materialet til showet selv.

- Vi så ganske tidlig at det ikke helt ble det vi hadde håpet. Det har med mengden å gjøre, sier Rafto.