Det ble nakenløp på Roskilde i år, igjen!

Men uten hjelp fra festivalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det populære «Nøgenløbet» ble arrangert av Roskilde Festival Radio i over femten år, til stor glede for festivalgjestene på den danske festivalen.

I fjor meldte imidlertid festivaladministrasjonen at de ikke lenger hadde anledning og kapasitet til å hanskes med arrangementet.

Campene arrangerer Festivalgjestene nektet å la det sette en stopper for det populære løpet. En av campene valgte heller å arrangere det på egenhånd, og slik ble det også i år.

Se løpet i video over.

Pressekontakt i Roskilde Festival, Christina Bilde, opplyser til Dagbladet at en av festivalcampene har tatt ansvar for å arrangere nakenløpet i år, noe festivalen synes er helt i orden.

- I fjor lot vi publikum arrangere det for første gang, noe som gjøres i Dream City. Jeg er usikker på hvilken camp som arrangerer i år, men vi synes det er veldig bra at deltakerne arrangerer noe for de andre deltakerne. Da kan vi fokusere på andre ting, sier hun.

Naken kleskode Femten kvinner og femten menn deltar i løpet som går over 400 meter. Kleskoden er ganske så enkel - du må stille på startstreken uten en tråd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer