Det blir andre boller

Lars Barmen er mannen som skal ta over arven etter hele nasjonens matmor, Ingrid Espelid Hovig. Den nye tv-kokken er bare ett av mange nye fjes som dukker opp på skjermen denne høsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er håpløst å følge opp det Ingrid har gjort, sier NRKs nye matspesialist.

- Du skal heller ikke prøve å gjøre det jeg har gjort. Du skal være deg selv og gjøre ting slik du selv føler det skal gjøres, råder Ingrid Espelid Hovig, klapper Lars på skuldra og tilbyr han boller.

- Blir det andre boller i det nye fjernsynskjøkkenet, Barmen?

- Ja, det vil jeg si. For det første vil det være et helt annet program. Jeg vil reise rundt i Norge og lage mat sammen med andre matinteresserte - og ikke være tilknyttet et bestemt studio. Etter jul vil jeg kanskje jobbe i et studio, men det er det for tidlig å si noe sikkert om... Forresten, Ingrid, bollene var gode, de. Er det du som har bakt dem?

- Nei, eg har juksa litt eg, veit du, sier matlegenden - og smiler slik hele Norge har kjent henne i flere tiår bak kjøkkengrytene.

- Vær deg selv

Ingrid har kjent Lars i over ti år, og hun regner ham som en av sine «sønner». De to har også jobbet med mat i studio sammen - og ingen av de to utelukker at det vil bli gjenforening i studio ved en passende anledning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer