Det blir FEM filmer i Harry Potter-spinoffen

Da ble det jul i år også. 

FRA HARRY POTTER- FORFATTEREN: Filmen har norgespremiere 16. november. Den er basert på boken med samme navn som kom i 2001. Video: Warner Bros. Pictures Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oioioi! Mens fansen gleder seg til første film ut i serien «Fabeldyr og hvor de er å finne», kommer det plutselig en gledelig nyhet.


Den verfiserte Fantastic Beasts-kontoen kunngjorde overraskende seint torsdag kveld at det ikke bare blir tre filmer, men fem.

«Fabeldyr og hvor de er å finne» har norgespremiere 16. november (eller 15. klokka 23.59), og handler om Salamander Fisles (Newt Scamander) reiser for å oppdage fantastiske fabeldyr. David Yates har regien på den første filmen, men det er ennå ikke klart om han skal ha regien på alle fem.

Filmen er basert på boka som kom i 2001 og er egentlig en av skolebøkene til Harry Potter og de andre på Galtvort.

Rett etter denne kunngjøringen twitret forfatter J.K. Rowling selv, som svar til en som spurte hvordan de kunne lage fem filmer av bare én bok. «Når dere ser hva slags historie vi *virkelig* forteller, skjønner dere at det ville vært umulig å få det inn i bare tre filmer.

Og så korrigerer hun dem som måtte tro at det kan bli enda flere. «Ikke 'minst'. Fem. Fem filmer.»

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer