Hove Music Festival er konkurs:

Det blir ikke ny festival på Hove

Hove Music Festival oppgir sviktende billettsalg som årsak.

POPULÆRT Tusener på tusener besøkte Hovefestivalen i sin tid. Her i 2007. De lokale kreftene som satset på en ny festival på samme område er nå konkurs. Foto: Eirik H. Urke / Dagbladet
POPULÆRT Tusener på tusener besøkte Hovefestivalen i sin tid. Her i 2007. De lokale kreftene som satset på en ny festival på samme område er nå konkurs. Foto: Eirik H. Urke / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nye Hove Music Festival, skapt av Arendals-firmaet Seaside Production AS, er konkurs. Nyheten kommer bare en uke før gjester og artister skulle innta festivalområdet. Dermed blir det ingen ny festival på Hove utenfor sørlandsbyen.

Det melder festivalen på egne hjemmesider i dag. Uttalelsen er ikke signert av en enkeltperson:

«Hove Music Festival har i dag måttet gi opp målet om å arrangere musikkfestival i 2019. Styret måtte stoppe videre forberedelser, og det er utelukkende sviktende billettsalg som gjør det vanskeliggjør fortsatt drift. Å arrangere festival er en lidenskap og i hele organisasjonen er vi svært lei oss for dette utfallet.

Det er lagt ned et stort antall timer i forberedelser – fra frivillige, lokalsamfunn og mange dyktige festivalfolk. At publikum nå ikke får oppleve dette arrangementet beklager vi på det sterkeste. Selskapet har tirsdag 18. juni 2019 levert inn begjæring om oppbud. Videre behandling av verdiene i selskapet vil bli styrt av bobestyreren.»

Kan ikke svare på pengekrav

Dagbladet har vært i kontakt med pressesjef Petter Toldnæs, som viser til at det er styreleder Brynjar Løkke som uttaler seg i saken. Det har ikke lykkes Dagbladet å få tak i Løkke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer