- Det blir litt mer vold og kanskje litt mer sex

Steven Van Zandt (62) ber NRK forte seg å gi klarsignal for en tredje sesong av «Lilyhammer».

BRENNER: Før brant Steven Van Zandt for politikk. Nå brenner han for serien «Lilyhammer» som er solgt til helt vanvittig mange land. Etter en litt nølende start, ble serien også veldig populær her til lands. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
BRENNER: Før brant Steven Van Zandt for politikk. Nå brenner han for serien «Lilyhammer» som er solgt til helt vanvittig mange land. Etter en litt nølende start, ble serien også veldig populær her til lands. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:)—Jeg kunne dessverre ikke rekke begravelsen, sier han på taket på hotellet The Thief på Tjuvholmen i Oslo. Han var nemlig på spillejobb med Bruce Springsteen i Spania.

Steven Van Zandt (62) er fortsatt i sorg over at James Gandolfini, kollegaen og stjerneskuespilleren fra «Sopranos», døde brått.

—Det er så trist. Det var en stor ære å ha jobbet sammen med ham. Han var min mentor, min skuespillerskole, sier han.

Lørdag brakte Dagbladet nyheten om at Gandolfini skulle dukket opp i den nye sesongen av «Lilyhammer», NRK-serien om den underlige mafiabossen som går under jorda på Lillehammer, av alle steder, fordi han han har noen vage minner om OL i 1994.

Serien er utrolig nok er solgt til hele 136 land. La oss gjenta: Solgt til 136 land. Det er faktisk åtte land flere enn nettopp OL på Lillehammer - og verdenshistorie for norsk tv.   

- Det begynner å haste Steven Van Zandt er i Oslo for etterarbeid på sesong to og for å gjøre research om norsk kriminalitet. Han følges opp på taket av hotellet der han ofte bor, av en representant for produksjonsselskapet Rubicon TV som står bak «Lilyhammer.» —Jeg har møtt tidligere justisminister Knut Storberget, politifolk og noen andre som vil være anonyme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer