- Det blir mer imponerende enn «Avengers»

Og du slipper å vente en time på «hulk», lover årets MTV Movie Awards-vert.

PRIS-VERT: Hva er det med amerikanske prisutdelinger og britiske komikere? Mens Ricky Gervais herjer på Golden Globe, har Russell Brand nå fått jobben med å dele ut MTV Movie Awards. Foto: Scanpix/AP Photo
PRIS-VERT: Hva er det med amerikanske prisutdelinger og britiske komikere? Mens Ricky Gervais herjer på Golden Globe, har Russell Brand nå fått jobben med å dele ut MTV Movie Awards. Foto: Scanpix/AP PhotoVis mer

3. juni er det duket for den årlige MTV Movie Awards, og i dag ble det klart at det er den britiske komikeren og skuespilleren Russell Brand (36) som får æren av å lede prisutdelingen i Gibson Amphitheatre i Los Angeles.

I kjent kjepphøy stil og med et ikke spesielt raffinert ordspill (vi lo likevel, da) lover Katy Perrys eksmann et forrykende show med mange tårevåte takketaler:

- Det blir mer imponerende enn «Avengers». Og du slipper å vente en hel time på hulk, sier moromannen ifølge en pressemelding fra MTV.

Kunis tilbake Brand ble i sin tid kjent for å ha fått sparken fra BBC og dra med seg opptil flere direktører i fallet etter denne telefonspøken på direktesendt radio. Han har tidligere ledet MTVs musikkvideo-prisutdeling. Det er imidlertid første gang han leder filmpris-showet.

Lista av prisutdelere omfatter mange av de heiteste skuespillernavnene akkurat nå - slik som Kristen Stewart, Chris Hemsworth, Charlize Theron og Michael Fassbender.

Mila Kunis, som under fjorårets prisutdeling ble klådd på av Justin Timberlake, skal også kaste glans over arrangementet.

Åtte nominasjoner «Hunger Games», «Bridesmaids», «The Girl With the Dragon Tattoo» og den siste Harry Potter-filmen er blant titlene som er nominert i en rekke kategorier i år - de to førstnevnte med hele åtte nominasjoner hver.

Se alle nominasjonene her.

I klassisk MTV-stil omfatter prisutdelingen dessuten kategorier som «beste drittsekk», «beste kyss» og «beste slåsskamp». Selve trofeet består av en forgyllet popcornboks.

Til høsten kan du se Russell Brand i musikalfilmen «Rock of Ages», som vi allerede har skrevet om en gang i dag.

BRIDESMAIDS: Er nominert til ikke mindre enn åtte MTV-priser. Foto: AP Photo/Universal Pictures
BRIDESMAIDS: Er nominert til ikke mindre enn åtte MTV-priser. Foto: AP Photo/Universal Pictures Vis mer