- Det blir nye folk med nye historier

Tore Strømøy er snart i mål med ny sesong av «Tore på sporet».

TAR SJØVEIEN: Snart er Tore Strømøy i mål med ny sesong av «Tore på sporet». Men først skal Tore lede skuta når NRKs Sommerbåt besøker kysten langs Rogaland. Foto: LARS EIVIND BONES
TAR SJØVEIEN: Snart er Tore Strømøy i mål med ny sesong av «Tore på sporet». Men først skal Tore lede skuta når NRKs Sommerbåt besøker kysten langs Rogaland. Foto: LARS EIVIND BONES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Magasinet): - Hvordan er livet om dagen? 

- Jeg er i feriemodus etter å ha tatt hele to uker fri før årets «Sommeråpent». Generelt er livet hektisk, og det har det vært en stund siden jeg jobber med en ny «Tore på sporet»-serie. Jeg hadde nesten glemt hvor mye jobb det er med dette programmet.

- Når får vi se resultatet?

- Til høsten en gang. Det blir nye folk med nye historier, men ellers er lite forandret. Jeg kan ikke kødde for mye med oppskriften, da får vi folk på nakken. Så nå driver jeg, som vanlig, og leter etter folk over hele verden. 

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer