- Det blir som VM i '82. Du hører dem, men ser ingen

NRK-veteran Arne Scheie er ikke overrasket over at Kollentåka ødelegger for publikum.

- VELDIG SYND: NRK-veteran og hoppkommentator Arne Scheie er ikke overrasket over at Kollentåka nå kan ødelegge konsertopplevelsen for mange på Kollenfestivalen. Foto: Torgrim Øyre / Dagbladet / Jacques Hvistendahl / Dagbladet
- VELDIG SYND: NRK-veteran og hoppkommentator Arne Scheie er ikke overrasket over at Kollentåka nå kan ødelegge konsertopplevelsen for mange på Kollenfestivalen. Foto: Torgrim Øyre / Dagbladet / Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Både konsertarrangører og festivalgjengerne ble i kveld tatt på senga av den beryktede Kollentåka i Holmenkollen.

Tidligere i kveld var det så godt som nullsikt bare 30 meter unna scena på Kollenfestivalen. Tåka ligger fortsatt tungt over konsertområdet, men sikten er litt bedre foran scena.

En av dem som imidlertid ikke er overrasket over Kollentåkas inntog, er sportskommentator Arne Scheie (68).

- Nei, at det kommer tåke til Kollen er jo noe vi har levd med i alle år. Både sommer og vinter, sier han til Dagbladet.

- Som VM i '82 NRK-veteranen har tilbragt mang en tåkefull dag oppe i kommentatorboksen i Kollen opp igjennom sin lange karriere - flere ganger uten engang å ha sett hopperne han skulle kommentere.

- Det er veldig ofte jeg ikke har sett noe. I VM i '82 så vi ikke hopperne som var tjue meter unna oss, forteller han videre.

Scheie synes det er synd at tåka som har ødelagt for ham så mange ganger, nå setter en stor demper på festivalgjengernes konsertopplevelse. 

- I utgangspunktet er Holmenkollen veldig fint, så det er virkelig veldig dumt at tåka ødelegger. Jeg vet ikke så mye om konsertarrangementet, men det er veldig synd for dem som har betalt og kommet opp for å se.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer