Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Meninger

Mer
Min side Logg ut

"Forbud mot niggermusikk"

Det brune hylekoret synger ut mot musikk som forderver fedrelandets ungdommer

Og, dermed fikk vi noen flere fiender fordi vi hitler lissom

BIG MAMAS BLUES: Big Mama Thornton utkledd som mann da hun sang og spilte blues under Newport Jazz Festival i 1980. Er dette en type musikk vi egentlig bør tillate i Norge i rødt, hvitt og Erna? Jeg bare spør for en bluesvenn. Foto: NTB Scanpix
BIG MAMAS BLUES: Big Mama Thornton utkledd som mann da hun sang og spilte blues under Newport Jazz Festival i 1980. Er dette en type musikk vi egentlig bør tillate i Norge i rødt, hvitt og Erna? Jeg bare spør for en bluesvenn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Meninger
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

12. oktober 1935: Intendant, radioprodusent, reichssendeleiter Eugen Hadamowski (1904 – 1945) bestemmer at kringkasting av jazzmusikk skulle være forbudt i tysk riksradio:

«Etter at vi i mer enn to år har forsøkt å rydde opp i den omfattende kulturbolsjevismen ser vi oss nå nødt til å ta fatt i de mange nedbrytende elementer i radioens underholdnings og dansemusikk. Fra dags dato erklærer jeg et endegyldig forbud mot å spille niggerjazz i alle nasjonale tyske riksradioprogram».

Natt til søndag 9. juli beskyter en 24-åring fire stykker utenfor utestedet Blå i Oslo.

9. juli 2017: Alliansens fargeklatt av en «fører» på Twitter:

«Oslo/Norge tillater at vi inviterer negroid-rap-kultur, og vi får negroid-rap-skytekultur med på kjøpet. Og folk er overrasket???».

Samme dag: Fargeklatten fortsetter:

«Folk forstår ikke. Vi må slå ned KNALLHARDT på invandrerungdommen og kulturens dems, vi må vise at vi er tøffere en dem. Eneste de forstår».

Samme søndag: Kommentarfeltet på Document.no, et lite utvalg:

«Det er ikke typisk når det skjer av en person og en gang. Slå opp ordet typisk. Typisk sosialist å dra breivik-kortet.»

«Den var god, tror det var en Mohammed.»

«Sosialister= vår tids fascister. Det gikk slik Churchill sa.»

Tirsdag 11. juli: Skytteren er hvit, hørt det før? Vi blir garantert beskyldt, av de er ute på den brune hengemyra, for å bedrive såkalt hitling. Nei, vet De hva: 2Pac, Miles Davis, Bird, John Lee Hooker, Nina Simone, Billie Holiday, Robert Johnson, Jay-Z, Aretha Franklin, Tina Turner, Outkast, N. W. A, Prince, Jimi Hendrix, Notorious B.I.G., B.B. King, Beyoncé, Grandmaster Flash, Jesse Owens, Muhammad Ali, Grandmaster Flash & the Furious Five, A Tribe Called Quest, Howlin Wolf, Big Bill Broonzy, Floyd Paterson, Martin Luther King jr., Kanye West, Scarface og «Big Mama» Thornton.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!