- Det driter kokken i

Det svaret fikk lize da hun klaget på osten. Servitøren mener nordmenn er dårlige til å tipse. Har du noen gode historier fra utelivet?

Sørvis er tydelig noe Dagbladet.nos lesere er opptatt av. Både hvilken sørvis du får og om vi skal skrive sørvis eller service. Vel, fra nå og utover i artikkelen blir det sørvis, så nå er det bare å mene i vei.

Men debatten skal egentlig handle om sørvis-Norge og de opplevelser dere lesere har hatt ute på byen. Blar du gjennom de ulike innleggene finner du noen fæle historier. Anne skriver at hun fant en negl i en brownies. Da liza sa ifra at osten i salaten ikke var helt på topp, fikk hun svar at det trur jeg kokken driter i, og Joffa blåser liv i den eldgamle tvisten mellom svensken og nordmannen.

Men stort sett får du grei sørvis når du er ute på byen. Eric forteller om en fin bartender på So What! i Oslo. En annen debatt er hvorfor servitørene er sure? Kanskje fordi kundene er irriterende, slik M-girl mener. Eller er vi altfor dårlige til å gi tips?. Det mener Servitøren i sitt innlegg.

Har du noen gode historier? Kanskje det er et innlegg i debatten du må svare på? Delta i Dagbladet.nos debatt om sørvis-Norge!

BESTILLE:</B> Det er ikke alltid like lett å få bestilt når du er ute på byen. Har du noen gode historier fra utelivet? Si din mening i vårt debattforum.