- Det dryppet blod fra anmeldelsene. Jeg ble karakterisert som en bruktbilselger

Øyvind Mund fikk totalslakt som programleder for nesten 20 år siden. Siden har det bare gått én vei. Oppover. 

LEVER LIVET I RUTA: Øyvind Mund har jobbet i TV 2 siden 1994. Men det var helt tilfeldig at han ble programleder. Foto: Jacquees Hvistendahl / Dagbladet
LEVER LIVET I RUTA: Øyvind Mund har jobbet i TV 2 siden 1994. Men det var helt tilfeldig at han ble programleder. Foto: Jacquees Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Vi arrangerte dåp og konfirmasjon samme år. Min yngste datter er skikkelig attpåklatt, sier Øyvind Mund og lar et bredt glis bre seg over ansiktet.

51-åringen er et kjent tv-fjes etter å ha ledet en rekke ulike programmer på TV 2 siden 1994. Han fikk første barn som 31-åring, deretter to gutter tiåret etter med sin nåværende kone, mens paret fikk en liten jente for 2,5 år siden.

Mund som trodde han skulle forberede seg på et liv i 50-åra med store barn, måtte endre kurs.

- Det kom litt bardust på oss og alle andre. Mens vennene mine nå skal realisere sine drømmer, skal vi realisere helt andre ting. Vi lever på vår egen planet på mange måter, sier Mund og legger til.

- Det beste var reaksjonen til moren min. Da vi fortalte det, hadde jeg med min eldste datter, som da var 15 år. Moren min trodde i noen sekunder at hun skulle bli oldemor. Hun tenkte dét var mer sannsynlig enn at vi skulle få et barn til, sier Mund mens latteren klukker ut av munnen.

Han mener imidlertid at det på noen måter er enklere å være småbarnsfar i femtiåra enn da han var i starten av karrieren, på slutten av 90-tallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer