«Det eneste jeg liker bedre enn hvalkjøtt er nakne menn»

Ida Maria fikk New York til å gå amok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet.no): - Herregud, så sinnsykt fett! De hoppet jo opp og ned! Jeg hadde aldri trodd det skulle bli sånn! Det virket jo som om de hadde hørt låtene mine før, sier Ida Maria Børli Sivertsen (22) til Dagbladet.no.

Det er ikke alltid lett å skulle spille for publikum under musikkfestivalen i CMJ i New York. Byens innbyggere er kresne, hvis de ikke liker det de hører, ja da stikker de bare videre til neste konsert. Det er tross alt over to hundre av dem om dagen.

Men hvis derimot synes det de hører er bra, har de heller ikke noen problemer med å vise det. Noe Ida Maria så absolutt merket da hun spilte på The Knitting Factory. Amerikanerne digget Ida Marias hardkjørrock og scenedeklareringer om at «det eneste jeg elsker mer enn hvalkjøtt er nakne menn».

Nå ligger hun på en brisk backstage. Svettene renner, blemmete gitarfingre blør, men alt er bare bra fordi New York har vist seg å være bedre enn forventningene.

- Det er første gang vi spiller i New York, det er første gang jeg ER i New York. Jeg går bare rundt og ser på skyskrapere. Det er som å være i en film, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer