Anmeldelse Film Bad Santa 2

Det eneste som er mer fornedrende enn å se denne filmen er å spille i den

«Bad Santa 2» er årets kvalmeste.

«ÅRETS KVALMESTE»: Filmen «Bad Santa 2» har premiere 25. november. Den får terningskast 1 av Dagbladets filmanmelder. Video: YouTube / eOne Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Det er noen filmer som synes å ose ut fra kinolerretet og legge seg som et klebrig lag utenpå huden din. Jeg har sjelden følt et så akutt behov for en dusj som etter «Bad Santa 2».

Ikke morsom

Filmen består kort og godt av fæle folk som sier fæle ting i halvannen time. Den er ikke morsom. Den er ikke smart. Den er kort sagt årets verste film. Og det lett unnskyldende glimtet i de flakkende øynene til solide skuespillere som Christina Hendricks og Octavia Spencer, her redusert til seksuelle apparater som får grove kommentarer om sin egen kropp slengt i ansiktet av folka det er meningen at vi skal heie på, tyder på at de vet det. Det eneste som føles mer fornedrende enn å se «Bad Santa 2» er antagelig å spille i den.

Det er tretten år siden den opprinnelige «Bad Santa», og Willie (Billy Bob Thornton) er fremdeles småkriminell, rasistisk, alkoholisert, og generelt manne- og kvinnevond. Det som var ment å være morsomt i den første filmen var kontrasten som oppsto når denne alt annet enn elskelige mannen måtte iføre seg en elskelig julenisserolle, men oppførte seg like slett som alltid med bjelle i hånden eller småbarn på fanget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer