Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Det eneste som kan toppe Pharrells spektakulære år nå, er en Oscar-statuett

Innfrir med soloalbum.

MED GODT HUMØR: Pharrell har gitt ut sitt andre soloalbum, dedisert til damene. Foto: Sony Music
MED GODT HUMØR: Pharrell har gitt ut sitt andre soloalbum, dedisert til damene. Foto: Sony Music Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ALBUM: Etter fjorårets eventyrlige suksesscomeback med «Blurred Lines», «Get Lucky» og «Happy» friskt i minne , burde det ikke komme som noen overraskelse at Pharrell Williams sitter på massevis av ekstra krutt når han over helgen slipper sitt første soloalbum siden 2006.

For mens albumene til hverken Robin Thicke eller Daft Punk helt klarte å leve opp til sine Williams-assisterte supersingler, fortsetter Neptunes-sjefen på sin side i samme fenomenale spor med ti nøye utvalgte låter.

Godt hjulpet av stjernevennene Alicia Keys, Miley Cyrus, Daft Punk og Justin Timberlake, til tross for skivas altså relativt korte spilletid (47 minutter). De to sistnevnte dukker opp på albumets beste spor «Guest of Wind» og «Brand New» - som begge lukter andresingel lang vei.

I tillegg til å spille videre på det funky og glade retrosoundet Pharrell dominerte hitlistene med i 2013, tar deler av «G I R L» oss dessuten tilbake til den fantastiske N.E.R.D-debuten «In Search Of..», og er utvilsomt det definitive soloprosjektet «In My Mind» aldri ble. Det eneste som kan toppe Pharrells spektakulære år nå, er en Oscar-statuett førstkommende søndag.

LES: INTERVJU MED PHARRELL (krever innlogging)

Vis mer
Hele Norges coronakart