BRØDRE: 
Jo Nesbø (t.v.), Knut Nesbø (t.h.) og resten av Di Derre underholdt før eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Sarpsborg 08 på Aker Stadion i Molde i 2011.
 Molde ble seriemestre med seier 3-1. 
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Scanpix
BRØDRE: Jo Nesbø (t.v.), Knut Nesbø (t.h.) og resten av Di Derre underholdt før eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Sarpsborg 08 på Aker Stadion i Molde i 2011. Molde ble seriemestre med seier 3-1. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / ScanpixVis mer

- Det er bare gode ord å si om denne mannen

Bandkollega Espen Stenhammer i sorg.

(Dagbladet): Musikeren, sportsjournalisten og den profilerte programlederen Knut Nesbø tapte kampen mot kreften og døde 51 år gammel.

Han har siden 1992 spilt i popgruppa Di Derre, som har udødelige hits som «Jenter», «Rumba med Gunn» og «Håp», for å nevne noen. Gruppa har også skrevet Molde Fotballklubbs fotballsang som spilles på Aker Stadion hver gang hjemmelaget scorer mål.

Trommeslager i Di Derre, Espen Stenhammer, har spilt i bandet siden 1993 og synes dette er en tragisk nyhet.

Hedersmann - Han var rett og slett en kjernekar. Det er bare gode ord å si om denne hedersmannen, sier Stenhammer til Dagbladet.

- Det er ufattelig at det har gått så fort. Vi har visst at han hadde kreft, men vi har alle trodd at det skulle gå bra, sier Espen Stenhammer, trommeslager i Di Derre.

Stenhammer mener Nesbø var organisatoren i bandet og hadde alltid full oversikt.

God kompis - Han ga jernet hele tiden. Han var uredd og en fantastisk mann. Han var en god kompis og bandkollega , sier han.

Det er uvisst hva som skjer med gruppa Di Derre framover, og Stenhammer vil ikke ta stilling til dette på nåværende tidspunkt.

DI DERRE: Her er guttene samlet til et comeback i 2006. Jo og Knut Nesbø sammen med resten av gjengen i Di Derre, Magnus Larsen jr. og Espen Stenhammer. 
Foto: Knut Falch / SCANPIX .
DI DERRE: Her er guttene samlet til et comeback i 2006. Jo og Knut Nesbø sammen med resten av gjengen i Di Derre, Magnus Larsen jr. og Espen Stenhammer. Foto: Knut Falch / SCANPIX . Vis mer