KOMMENTARER

Det er barn som først og fremst er fans av Ariana Grande. Barn.

Det aller nedrigste. 

STJERNE: Ariana Grande har mange unge fans. Det er bare to uker siden hun spilte konsert i Telenor Arena.  (Photo by Al Pastor/Scanpix)
STJERNE: Ariana Grande har mange unge fans. Det er bare to uker siden hun spilte konsert i Telenor Arena.  (Photo by Al Pastor/Scanpix) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Interne kommentarer: Dette er en kommentar. Kommentaren gir uttrykk for skribentens holdning.
Publisert
Sist oppdatert

Det er så ufattelig trist.

22 mennesker drept, 59 mennesker skadd.

Blant de døde er det barn.

Og det er nærliggende å tenke, gitt at angrepet var mot en konsert med den amerikanske artisten Ariana Grande, at det var barna som var selve målet.

Det er knapt to uker siden hun spilte konsert i Telenor Arena. 23-åringen som, som så mange andre av dagens popstjerner, slo igjennom på amerikansk barne- og ungdoms-tv, men som først og fremst karakteriseres av den fantastiske stemmen. Ariana Grande ser ut som hun kunne vært med i Pepsi Max-gjengen i «Skam», men har en vokal som stadig sammenlignes med Celine Dion, Whitney Houston og Mariah Carey. Hun er liten, men har en enorm stemme. Fansen elsker henne fordi hun framstår omtrent som dem: søt, omgjengelig, ukontroversiell. Ung.

Imaget er nøye pefeksjonert: Ariana Grande er sexy, men går aldri over streken. Hun er en pop/r&b-pakke som har vist seg å ha spesielt god appell overfor de under 20.

I Telenor Arena for to uker siden besto også publikum i stor grad av barnefamilier, bestevenninner, vennegjenger. Dagbladets musikkanmelder Mathias Rødahl forteller at stemningen før konserten var «uvanlig uskyldig og glad».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer