GIDDER IKKE SNAKKE OM KARI: - Jeg gidder ikke å snakke så mye om Kari Jaquesson, det holder å si at jeg er mot seksuell trakassering uansett om det er hun som er offer for det eller hun som utfører det. Men jeg synes ikke hun skal få representere venstresidas feminister.
GIDDER IKKE SNAKKE OM KARI: - Jeg gidder ikke å snakke så mye om Kari Jaquesson, det holder å si at jeg er mot seksuell trakassering uansett om det er hun som er offer for det eller hun som utfører det. Men jeg synes ikke hun skal få representere venstresidas feminister.Vis mer

- Det er dårlig stemning hvert eneste år og jeg gruer meg alltid

Rune Fjellanger (Rødt) er tydelig på at man kan være tilhenger av sexkjøpsloven uten at motstanderne må suge ti pikker hver dag.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Hei, Runa! Vi hører du har vært på møte i 8. marskomitéen hin dagen og at det var dårlig stemning. Hva skjedde?

- Kort oppsummert foreslo en syttenårig Unge Venstre-jente å fjerne parolen om sexkjøpsloven til fordel for en om kvinner på flukt. I debatten fikk hun høre blant annet Kari Jaquesson si at hun «burde prøve å suge 10 pikker på en dag», at hun var for vold mot kvinner og at det var de som er for bordeller som bør jobbe på bordell. Det er ikke supertaktisk å kaste seg ut i en så betent diskusjon, men det skal jo heldigvis være helt innafor på parolemøtet at ikke alle er helt samstemte. Det kjipeste med den trakasseringen de opplevde på torsdag er at det er nettopp sånt som gjør at kvinner ikke uttaler seg i media eller deltar i politisk arbeid. Hvis det er ett sted unge feminister ikke skal møte sånt er det jo nettopp i en forsamling der alle kaller seg feminister.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn