Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- Det er den ultimate utfordringen for en tenåring å intervjue en kjent nakenmodell

Klissete opplevelse for Triana Iglesias i Asbjørn Brekkes fravær.

(Dagbladet): - I forrige uke kom Tommy Steine med fyrstekake til Asbjørn. Asbjørn har jo nøtteallergi som det fremgår av Nissene på låven. Og mot slutten av programmet tar han en jafs av fyrstekake full av mandler, sier Espen Eckbo til Dagbladet.

Dermed røk den kjente og kjære talkshowverten inn på akuttavdelinga på Ullevål, og «Asbjørn Brekke-show» på TVNorge trengte en vikar til å steppe inn for Brekke. Valget valt på 15 år gamle Ove, som har levert faste innslag til programmet i løpet av høsten.

- Koker over
Og utfordringene kommer tidlig for Ove. I klippet øverst i saken kan du se at den pubertale tenåringsgutten har visse utfordringer når modell og programleder Triana Iglesias kommer på besøk.

- Det koker nok litt for Ove. Det er nervepirrende nok å være programleder for første gang. Også må han også forholde seg til en kjent nakenmodell som Triana.  Det er den ultimate utfordringen for en tenåring, sier Eckbo.

Blant annet ber han Triana signere et FHM-blad med bilder av henne. Det viser seg da at noen av sidene har blitt klistret sammen.

- Når det gjelder bladet tror jeg på Ove når han sier at bladet er klissete fordi han har bladd i det etter å ha spist syltetøy. Jeg vet ikke hva slags assosiasjoner folk måtte få. Hadde han hatt noe å skjule hadde han ikke tenkt på å ta med seg bladet i det hele tatt, sier Eckbo.

Forfriskende
Når komikeren og karakterskuespilleren henter fram en annen enn velkjente Asbjørn Brekke til å lede talkshowet sitt på TVNorge er det ikke utelukkende på grunn av nøtteallergi.

- Nå på tampen syntes vi at det var forfriskende og morsomt for vår egen del å prøve noe annerledes. Så det var rett og slett for å få litt variasjon og enkelte nye utfordringer. Vi har lurt på om Ove ville være i stand til å bære en halvtime på sine egne skuldre. Egentlig ikke noen annen forklaring, sier Eckbo.

En av fordelene med å være i karakter når han gjør intervjuer er at han kan angripe intervjuene på en annen måte enn han ville gjort i et ordninært talkshow. Med en ny karakter i sjefsstolen får han enda en ny måte å gå inn i intervjuene på.

- Det er nettopp det vi ville finne ut av. Det viste seg at vi fikk en annen dynamikk i studio med Oven enn med Asbjørn. Så får vi se i kveld hvordan faktisk funker. Da det ble spilt inn var det gøy for både publikum og gjestene med noe nytt og utforutsigbart, sier han.

- Hvordan går det egentlig med Asbjørn?

- Han koser seg så mye på sykehuset at han ikke har hastverk med å komme hjem til tomt hus. Så da måtte vi heller finne en vikar. Han kommer seg nok på beina til neste uke, men foreløpig ligger han til observasjon på Ullvål og får pleie av søte sykesøstre.

SLIPPER TIL UNGDOMMEN: Espen Eckbo lar karakteren Ove få ansvaret for kveldens episode av Asbjørn Brekke show. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet
SLIPPER TIL UNGDOMMEN: Espen Eckbo lar karakteren Ove få ansvaret for kveldens episode av Asbjørn Brekke show. Foto: Melisa Fajkovic / Dagbladet Vis mer