VIKTIG:  Å være med på «Hver gang vi møtes» mener Eva Weel Skram er noe av det viktigste hun har gjort. Her fra presselanseringen av programmet. Foto: Anita Arntzen / Dagbladet
VIKTIG: Å være med på «Hver gang vi møtes» mener Eva Weel Skram er noe av det viktigste hun har gjort. Her fra presselanseringen av programmet. Foto: Anita Arntzen / DagbladetVis mer

- Det er det viktigste jeg har gjort på lenge

Eva Weel Skram angrer ikke på at hun var med i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes».

(Dagbladet): Eva Weel Skram (29) fikk mye skryt for sin deltakelse i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes». Selv omtaler hun programmet som svært viktig for karrieren.

- Karrieremessig er det programmet det viktigste jeg har gjort på veldig lenge, sier hun til magasinet Stella.

Måtte levere I intervjuet forteller hun at hun forberedte seg godt før innspillingen.

- Jeg visste at jeg var den minst kjente at de sju andre i programmet. Derfor var det viktig å levere musikalsk og få vist forskjellige sider av meg selv, sier hun til magasinet.

I januar, bare dager før premieren, fødte Skram en sønn. Likevel sto hun på scenen sammen med de andre programdeltakerne under lanseringen av programmet.

Ekstremsport - Det er litt som ekstremsport, men jeg har det veldig fint. Vi dro hjem fra sykehuset i går, så det er en stor omveltning sånn sett. Jeg hadde likevel veldig lyst å være med her i dag, uttalte Skram til Dagbladet i den forbindelse.

Innspillinga av musikkprogrammet «Hver gang vi møtes» startet på Vestre Kjærnes Gård i Moss i august i fjor.

I tillegg til Weel Skram, deltok  Wenche Myhre (68), Jørn Hoel (58), Henning Kvitnes (57), Unni Wilhelmsen (44), Ravi (39) og Admiral P (33).