- Det er en god jobb når jeg er full

Ricky Gervais tar likevel jobben han sammeliknet med døden selv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ricky Gervais vender tilbake til Golden Globes-utdelinga, selv om han for flere år siden lovet å aldri lede den prestisjetunge prisutdelinga igjen. 

«Jeg har bedt agenten min om aldri mer å overtale meg til å gjøre det igjen. Det er som å hoppe i fallskjerm. Du kan egentlig bare nyte det i etterkant, når du innser at du ikke døde, men at det faktisk var en fantastisk greie å gjøre» skrev Gervais på bloggen sin for tre år siden.

Men nå har pipa fått en annen lyd. Gervais bekrefter på sin egen Twitter at han på ny skal fornærme Hollywood-elitene fra scenen som Golden Globe-vert neste år. 

«Det er en god jobb når jeg er full. Ellers ville tanken om å lede Golden Globe virke helt ræva» tvitrer den britiske komikeren aller best kjent fra den ikoniske serien «The Office».

Gervais ledet prisutdelinga fra 2010 til 2012, og presterte da å irritere på seg et samlet kjendiskorps i Hollywood blant annet ved å servere homovitser om Tom Cruise og John Travolta, spøke med Charlie Sheens festing og drikking, og lev av «Sex and the City»-damenes alder.Også Robert Downey, jr. sine rusproblemer ble gjenstand for spøk fra scenen framfor millioner av TV-seere. Og nå skjer det igjen. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer