- Det er en hyllest

NRK med ny versjon av «Hver gang vi møtes».

(Dagbladet): I kveld er det premiere på NRKs nye humorsatsning «Underholdningsavdelingen».

Komikerne Bjarte Tjøstheim, Live Nelvik, Herborg Kråkevik, Robert Stoltenberg, Steinjo G. Halvorsen, Vidar Magnussen og Kristin Grue står bak programmet - som skal konkurrere mot TV2s populære program «Hver gang vi møtes».

Og det vet komikerensemblet å tulle med.

- En hyllest - Fra vår side er ikke dette noe annet enn en hyllest, sier Bjarte Tjøstheim til Dagbladet.

- «Hver gang vi møtes» er et program som vi alle følger med på og liker godt, så da var det veldig enkelt å parodiere det. Og så var det en fin måte å presentere hele gjengen i vårt program på, sier han.

Men da komikergjengen skulle spille inn parodiserien, gikk ikke alt etter planen.

Kald innspilling - Vi spilte det inn i et fjøs, som vi hadde store problemer med å få varmt nok. Så under innspillingen holdt vi på å fryse oss i hjel, det var en utrolig kald opplevelse. At ingen ble sjuke etterpå er et under, sier Tjøstheim.

- Selv om dere hadde levende lys overalt?

- Uansett hvor mye lys vi tente så ble det aldri varmt. Jeg skjønner ikke hvordan de får det til i den ekte serien. Men vi ofra alt for kunsten, sier han.

- Gøy å jobbe med Live Parodien, som har fått navnet «Hver gang vi føles», kommer til å gå over flere episoder i «Underholdningsavdelingen». I første episode er det Herborg Kråkevik som «blir hyllet».

- Neste gang er det Steinjo som blir hyllet. Live Nelvik har en fantastisk versjon av «potetgullmannen», som dere må glede dere til, sier Tjøstheim og legger til:

- Det er veldig gøy å jobbe med Live. Jeg har jo jobba mye med Tore, så det er morsomt å jobbe med samboeren hans.